Támogatás

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.8-20-2020-03576

Kedvezményezett neve: SeaMaster Products Kft.

Projekt címe:

Technológiai modernizáció a Seamaster Products Kft-nél

Támogatás összege: 28 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 61.63%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projektben szereplő beruházásokkal hatékonyabb termelés várható, melynek köszönhetően a koronavírus járvány miatti korlátozások negatív hatásain felül tudunk kerekedni. 

JEROS 300 Ládamosó és Szárítóegység 500 rekesz/óra kapacitással rendelkezik, továbbá szárító funkcióval is.

AUTOMATA TÉSZTADAGASZTÓ GÉP 300 KG beszerzésével fontos Export előnyt tudunk ezen gép vásárlásakor elérni a környező (Román, Lengyel) országokban megtalálható gyártókkal szemben, ami vállalkozásunk fejlődési irányának megfelel.

AUTOMATA ZSUGORTASAKOLÓ CSOMAGOLÓGÉP képes egy gyors ütemszámmal a jelenlegi csomagolási problémánkat megoldani. Teljesen elektromos működésének és szervómotorjainak köszöntetően sokkal gyorsabb hegesztési idővel tud dolgozni mint a szakaszos üzemű pneumatikus gépek, sebességben csak a folyamatos hegesztésű zsugortasakoló gépek veszik fel vele a versenyt, azonban ezek jelentősen többe kerülnek.

AUTOMATA TÉSZTAKEZELŐ GYÁRTÓSOR a gyártási kapacitások fokozása és modernizálása érdekében indokolt. A kiválasztott egyhengeres volumetrikus szaggatógép magas víztartalmú tészták szaggatására alkalmas.

Projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.Éves energetikai szakreferens által készített riport:

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01654

Kedvezményezett neve: SeaMaster Products Kft.

Projekt címe:

„Mirelit kézműves pizza gyártó kapacitás növelése, optimalizálása és minőségi javítása”

A vissza nem térítendő támogatás összege: 49 997 410 Ft

A visszatérítendő támogatás összege: 99 994 821 Ft

Vissza nem térítendő támogatás mértéke: 30%

Visszatérítendő támogatás mértéke: 60%

Projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projektben a pizzagyártó üzemünk technológiai fejlesztése történt. A korábban beszerzett lamináló/nyújtógéppel a kívánt egyenletesség és minőség mellett a tervezettől kevesebb pizza előállítására voltunk képesek. A gyártósor ezen pontját ezért megkétszereztük és egy nagyobb méretű, és technikai tudású gépet állítunk mellé. A gép időegység alatt egyenletesebb nyújtást biztosít, és alkalmas változó méret előállítására is.

A gyártósor végén a másik szűk keresztmetszet a csomagolás során jelentkezett, ezért a kézi munka kiváltása történt automata csomagológéppel.

A sajtszeletelő és a felvágott szeletelő gép beszerzésével a korábbi kapacitást tudtuk növelni, a feltétből rövidebb idő alatt többet tudunk előállítani, így nem fordulhat elő, hogy a gyártósort a feltét fogyása miatt kelljen leállítani.

A nyújtógép és a sütő közötti sima, tapadásmentes, a korábbinál szélesebb feltétező szállítószalag szükséges.

A sütő utáni előhűtő és kompresszor is fejlesztésre került, illetve újabb szalagok kerültek beállításra a munka hatékonyság érdekében.

Projekt befejezési dátuma: 2019.08.22.

Projekt azonosító száma: 

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01496

Kedvezményezett neve: SeaMaster Products Kft.

Projekt címe: 

A Seamaster Products Kft. informatikai fejlesztése

Vissza nem térítendő támogatás összege: 6 775 600 Ft

Vissza térítendő támogatás összege: 8 469 500 Ft

Vissza nem térítendő támogatás mértéke: 40%

Vissza térítendő támogatás mértéke: 50%

Projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk korábbi nagykereskedelmi tevékenységét 2016 óta kézműves, mirelit pizza gyártásával egészítette ki. Technológiánkat folyamatosan fejlesztjük, és a hazai és nemzetközi megrendelések száma jelentősen növekszik, egyre jelentősebb piacokat tudunk meghódítani.
A rendelésállomány és a gyártás nyomon követésére vállalatirányítási rendszer bevezetése vált szükségessé. A bevezetéshez szükséges volt még oktatási és integrációs szolgáltatás igénybevétele, valamint hardver és szoftver eszközök beszerzése, mivel a dolgozói munkaállomások egy része elavult, elhasználódott volt, és a rendszer megfelelő használata azt
megkövetelte.

Projekt befejezési dátuma: 2021.03.30.